Vil du have (endnu) flottere gulve?

09 juli 2018
Troels Nielsen
Vil du have (endnu) flottere gulve?

Bor du i en bolig med gulvtæppe, eller måske laminat, eller måske elsker du fliser og har lagt dem i stuen, i forlængelse af dit køkken?

Der er mange forskellige muligheder for overflader til dine gulve – men ét bestemt underlag er altid populært, som i ALTID, og det er flotte trægulve.

Se for dig et flot parketgulv, som bare gør noget for hele din stue, det er en nydelse at se på, og passer godt sammen med mange forskellige møbeltyper.

Der findes heldigivis et firma, som er eksperter i at skabe flotte gulve. Det er firmaet gulvkanonen.dk, som kan hjælpe dig med afhøvling, afslibning samt efterbehandling af gulve. Kort sagt, så klarer de hele pakken for dig til fornuftige priser, både på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Her er nogle af de ting, de er virkeligt gode til:

Afhøvling

Benyttes typisk, hvis dit gulv har været skadet eller har dybe ridser, og det er nødvendigt at fjerne et tykkere lag af træet. Det kan også være efter en vandskade eller, hvis dine gulve har pletter fra spartelmasse, som ikke kan gå af.

Afslibning

En afslibning af dine gulve er noget mindre omfattende, da man kun sliber et ganske tyndt lag af overfladen, måske svarende til en milimeter. Det giver nyt liv til dine gulve, som pludeligt kommer til at se nye og friske ud. 

Efterbehandling

Træ er et følsomt materiale, og det er vigtigt at du plejer det, især efter en afhøvling eller afslibning. Der findes forskellige typer efterbehandling hvoraf de mest populære nok er ludbehandling, oliebehandling, lakbehandling, sæbebehandling samt maling af gulvet.

Hvad du foretrækker er helt sikkert et spørgsmål om din peronlige smag, for du kan give dine gulve næsten præcist det look du ønsker.

Hvis du ikke er en erfaren gør-det-selv handyman, så kan det anbefales, at du går til en dygtig fagmand, som kan løse opgaven for dig. 

Flere nyheder