Vælg den rette fagperson til gulvafslibning i Hillerød

12 april 2019
Astrid Pedersen
Vælg den rette fagperson til gulvafslibning i Hillerød

Et nylagt eller nyslebet trægulv er et aktiv for enhver bolig. Fornemmelsen af at betræde den ensartede og silkematte overflade af træ, som virker blødt og eftergivende, selv om der er tale om massiv eg, bøg eller fyr samt træværkets eventyrlige og på samme tid hyggelige og hjemlige udstråling bidrager til rummenes helhed, og tilføjer en nærmest organisk dimension til stuer og værelser.

Står du således for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed, er det værd at overveje, om gulvene vil vinde ved en professionel gulvafslibning. Dette kan nemlig sagtens være tilfældet – og i så fald vil du kunne forøge værdien af dit hus eller din lejlighed betragteligt i de potentielle køberes øjne.

Hvornår skal et trægulv afslibes?

Du vil tydeligt kunne se, hvornår dit gulv trænger til en grundig behandling i form af en effektiv gulvafslibning efterfulgt af en plejende og beskyttende behandling. Dit gulv vil med tiden komme til at fremstå gråligt og mat i overfladen, i takt med at støv og skidt trædes ned i træværkets overflade. Slitage kan også manifestere sig i pletter og skjolder fra spildte væsker, som ikke kan fjernes ved almindelig gulvvask.

Samtidig vil træet være ekstra udsat for solens blegende og falmende stråler, hvilket vil forårsage en gullig misfarvning – dette kalder solfalming og kan, i lighed med de andre slidmærker, ikke fjernes ved vask, uanset hvor hårdt og hvor ofte du end skurer og skrubber. Her nytter kune en gulvafslibning, ved hvilken de øverste 1 – 2 millimeter af træværkets overflade skånsomt fjernes, hvorved et helt nyt og frisk trægulv åbenbares.

Gør dit trægulv smukt igen med en professionel gulvafslibning

Hvis du beslutter dig for at lade dit trægulv afslibe, bør du vælge en professionel fagperson til opgaven. Hos gkservice.dk kan du finde dygtige gulvslibere, som kan hjælpe dig med at genskabe dit lækre og ensartede trægulv.

Flere nyheder