Vælg den bedste tandlæge i Silkeborg

07 september 2021
Astrid Pedersen

Når du flytter til en ny hjemstavn, vil du automatisk få tildelt en ny praktiserende læge. Dette sker via den offentlige sygesikring. Det samme gør sig ikke gældende for tandlægen – og derfor skal du selv ud og opsøge en sådan.

Besøg din lokale tandlæge i Silkeborg

Er du netop flyttet til Silkeborg bør du således finde en dygtig og erfaren tandlæge i nærheden af din nye bopæl. Her kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik ApS.

EBdent Tandlægeklinik ApS er silkeborgensernes foretrukne tandlægeklinik – og det med god grund. Den på en og samme tid hyggelige og moderne klinik er udrustet med state of the art tandlæge udstyr til undersøgelse og behandling.

Samtidig er klinikken befolket med yderst kompetente personaler i form af dygtige tandlæger, klinik assistenter og tandplejere som står klar til at hjælpe dig med dine tandproblemer.

Du er altid i trygge og professionelle hænder hos EBdent Tandlægeklinik ApS uanset om du blot skal have foretaget et tand eftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød, eller om du er i markedet efter en mere omfattende tandbehandling.

Hvad kan EBdent Tandlægeklinik ApS tilbyde?

Foruden de rutinemæssige eftersyn og din årlige eller halv årlige tandrensning kan EBdent Tandlægeklinik ApS tilbyde en række standard tandlæge ydelser.

Du kan for eksempel få hjælp til såvel forebyggelse som behandling af de mest almindelige lidelser som for eksempel karies eller parodontose. EBdent Tandlægeklinik ApS sætter forebyggelse i højsædet og gør meget ud af undersøgelse, behandling og oplysning i forbindelse hermed.

Skulle skaden være sket, og du har pådraget dig parodontose eller huller i tænderne, kan EBdent Tandlægeklinik ApS hjælpe dig med parodontose behandling, lapning af huller ved hjælp af plast fyldninger, eller i værste fald montering af kunstig tandkrone eller isættelse af tandimplantat.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik ApS på hjemmesiden https://ebdent.dk/.

Flere Nyheder