Træn som de professionelle – tag en uge i træningslejr

09 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Som udøver af en sportsgren, der kræver en god del træning for at blive rigtig god, kan det godt være op ad bakke at være en glad amatør. Hvis man kun kan træne en eller to gange om ugen, kan det hurtigt komme til at føles som om man begynder forfra hele tiden – i hvert fald når man har nået et vist niveau. Hvis du gerne vil videre derfra, kræver det flere timers træning hver eneste dag. Og det er nærmest umuligt at afse tid til i hverdagen. Der er jo både job, familie, og yderligere forpligtelser, som skal passes. Samtidig er det slet ikke sikkert, at du ville kunne få mulighed for at leje baner til eksempelvis fodbold- svømme-, tennis- eller golf træning i det omfang, det ville være nødvendigt.

Få hele klubben med på træningslejr, og dyrk sport dagen lang

Samtidig sidder dine holdkammerater sikkert i samme suppedas, og så vil det være endnu mere svært at få koordineret fælles træning. Men hvis din klub kan overtales til at rive en uge ud af kalenderen i sportens tegn, er der faktisk mulighed for, at I sammen kan komme til at tilbringe en uge med træning som de professionelle, nemlig på en træningslejr i enten Spanien, Kroatien, Grækenland eller Portugal.

Træningslejr med Yak Sport

Yak Sport arrangerer sports rejser og træningslejr for sportsudøvere, som ønsker at fokusere 100% på træningen i en uge eller mere. Når du booker en træningslejr hos Yak Sport, er du garanteret all inclusive ophold på nogle af de fineste hoteller i et af de fire lande. Hotellerne benyttes også af professionelle atleter, og er placeret i tæt afstand fra godkendte træningsbaner, som opfylder alle internationale mål og standarder. Du skal ikke tænke på andet end din træning, da alle måltider samt tøjvask og transport er inkluderet i prisen. Læs mere på https://yaksport.dk/ 

Flere nyheder