Send pakke til udlandet – nemt, hurtigt og billigt

15 september 2020
Astrid Pedersen

Det har aldrig været nemmere at sende pakker til udlandet end det er den dag i dag. Verden er i sandhed blevet mindre – måske kun i overført betydning, men det betyder stadig at infrastrukturen landene imellem efterhånden er udbygget til et punkt hvor det næsten ikke kan blive lettere at sende pakker på tværs af jordkloden.

Uanset om du skal sende en pakke til Sverige eller på tværs af flere kontinenter og verdens have kan dette gøres nemt og bekvemt – og til priser som aldrig før har været lavere. Du skal blot have styr på din pakkes vægt, mål og destination, og så selvfølgelig på dens indhold, skal den rejse til et land uden for EU.

I så tilfælde er det nemlig nødvendigt at deklarere varens værdi således at der kan blive betalt told heraf. Og så skal du selvfølgelig også være opmærksom på reglerne for indføring af eksempelvis organiske materialer i det pågældende land.

Hvordan kan jeg nemmest sende pakke til udlandet?

Den absolut nemmeste måde hvorpå du kan foretage en forsendelse til det store udland er via pakke.dk. Hos pakke.dk kan du se og sammenligne priser og forsendelses tider fra alle de største udbydere af fragt og distributions services i Danmark og i udlandet. Pakke.dk samarbejder med firmaer så som FedEx, GLS, DHL, TNT, DAO, PostNord, Bring og JetPak.

Du vil få et skarpt overblik over diverse forsendelses ydelser og produkter fra disse firmaer og her ud fra beslutte hvilken model der passer dig bedst. Samtidig vil du, såfremt du vælger at sende pakke til udlandet via pakke.dk, her igennem kunne bestille forsendelsen og betale for denne. Du vil få mulighed for at downloade og udprinte det pakkelabel som skal påmonteres pakken. Og skal pakken til et andet EU land kan du udfylde told deklarationen online.

Send pakke til udlandet via pakke.dk

Flere nyheder