Sådan finder du det rette gulv

20 maj 2021
Steffen Hansen

Når du skal have nyt gulv til soveværelset, kontoret eller butikken, så er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring typen af gulv du ønsker at få lagt, hvor meget gulv du egentlig skal bruge samt hvor mange penge du vil bruge på at investere i et nyt gulv. Vi vil her gøre dig opmærksom på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du skal anskaffe dig et nyt gulv. 

Hvilken gulvtype skal du vælge?

Noget af det første du skal gøre er at finde ud af, hvilken type gulv du godt kunne tænke dig. Der findes nemlig en masse typer af gulve. Du kan få trægulve, der både er de klassiske plankegulve, men du kan også få sildebensmønster i det trægulv. Der findes også laminatgulve og vinylgulve. Typen af gulv du skal vælge, kommer helt an på det udtryk du gerne vil have i det specifikke rum, samt hvor let det skal være at rengøre. 

Mål op

Det er også vigtigt, når du skal vælge gulv, at du er klar over, hvor meget gulv du skal bruge. Sørg for at måle de rum op, du gerne vil have gulvet skal være i, så du ikke kommer til at stå med for meget gulv, eller at du måske kommer til at mangle et stykke gulv. Det gør det også dejligt nemt for forhandleren at du kender målene, så de nemt kan finde ud af om de har nok af den type gulv, du skal bruge. 

Undersøg mulighederne

Inden du springer ud i at vælge den første og bedste forhandler, kan det være rigtig godt at undersøge, hvilke muligheder der er i dit nærområde. Især når det gælder prisen. Tag kontakt til de forskellige forhandlere og hør, hvad de kan tilbyde dig. Både i forhold til pris, men også i forhold til leveringstiden. 

Flere Nyheder