Målrettet behandling af muskelsmerter med en massagepistol

26 januar 2021
Astrid Pedersen

Det sidste nye inden for kropspleje og træning er massagepistolen. I modsætning til traditionelle massage apparater er en massagepistol særdeles fokuseret og målrettet, og dertil endnu mere effektiv. I det følgende kan du læse mere om hvorledes du bruger den smarte massagepistol i forbindelse med træning og afspænding.

Slip af med spændinger og myoser med en massagepistol

En massagepistol kan blandt andet bruges i forbindelse med opløsning af smertefulde muskel knuder som hæmmer bevægeligheden og smidigheden i musklerne og giver anledning til skævhed og stivhed i kroppen.

De hurtige hamrende slag fra den effektive massagepistol kan hurtigt blødgøre bindevævet og vil samtidig øge blod cirkulationen i området. Begge dele bidrager til såvel lindring af dine smerter som opløsning af dine spændinger.

Allerede efter få minutter i selskab med din massagepistol vil du kunne mærke hvorledes spændingerne løsnes op og smerterne letter. Efter en periode med regelmæssig anvendelse vil du begynde at kunne mærke de længere rækkende virkninger af din massagepistol. Og på langt sigt vil du opleve en øget mobilitet samt frihed for smerter og spændinger i din krop.

Hurtig og effektiv opvarmning og restitution med en massagepistol

Mange atleter og øvrige elite sports udøvere samt body buildere og motionister anvender den smarte massagepistol i forbindelse med opvarmning forud for – og afspænding efter – hård træning.

Med en massagepistol kan du hurtigt varme vævet op i udvalgte områder hvilket gør at du vil kunne få det absolut optimale ud af din træning uden at skulle bruge din energi på hård og tidskrævende opvarmning. Og efter træning kan du hjælpe musklerne med at komme sig oven på den hårde belastning ved at øge blodgennemstrømningen med hjælpe fra din massagepistol.

Hvis du ønsker at prøve en massagepistol kan du købe dig en sådan til en ganske rimelig pris hos Altermed Wellness – læs mere på altermed.dk

Flere nyheder