Lad en dygtig entreprenør sikre dit byggeprojekt

22 december 2020
Astrid Pedersen

Er du ansvarlig for gennemførelse af et større bygge- eller anlægsprojekt – og står du på ganske bar bund sådan rent bogstaveligt? Så har du brug for en dygtig entreprenør, som kan hjælpe dig med jord-, beton- og kloakarbejde. Og til dette formål kan du med fordel vælge ES Brolægger & Entreprenør.

Hvordan kan ES Brolægger & Entreprenør hjælpe mig?

Som bygherre i Aabenraa, på Als eller i resten af den sønderjyske region har du brug for en leverandør af byggemodnings ydelser med et solidt kendskab til lokal området. Og en sådan underleverandør finder du i ES Brolægger & Entreprenør.

ES Brolægger & Entreprenør er måske Sydals’ mest velrenommerede entreprenør virksomhed. Erik skovmand, som sammen med sin hustru Jeanette Skovmand ejer og driver ES Brolægger & Entreprenør, har mere end 25 års erfaring som professionel brolægger. Hustruen Jeanette Skovmand fungerer som håndmand, gummigedfører og brolægger, og forestår samtidig alt det administrative arbejde på ES Brolægger & Entreprenørs hovedkontor som er beliggende på Sydals.

ES Brolægger & Entreprenør udfører entreprenør arbejde i forbindelse med byggemodning og kloakering over hele Syd og Sønderjylland, og har mange tilfredse kunder i porteføljen. Blandt de mange spændene projekter, som ES Brolægger & Entreprenør har taget del i, finder du renoveringen af Sønderborg Strandpromenade.

Promenaden var igennem flere år gået hen og blevet ganske forfalden – og ES Brolægger & Entreprenør sørgede med ny belægning og et skarpt øje for detaljen at genskabe den smukke promenade så den atter kunne tages i brug af såvel cyklister som fodgængere med barnevogne eller kørestole.

Professionel kloakering ved ES Brolægger & Entreprenør

Ud over belægnings og jord arbejde udfører ES Brolægger & Entreprenør som autoriseret kloakmester også kloak arbejde i alle ender af skalaen. Du kan læse meget mere om ES Brolægger & Entreprenør, og kontakte virksomheden via esbrolaegger.dk.

Flere nyheder