Kom ud af rygevanen med en e cigaret

07 august 2019
Astrid Pedersen
Kom ud af rygevanen med en e cigaret

Rygning er en hæslig og farlig vane – det kan alle, selv de fleste rygere, skrive under på. Derfor er rygning da også blevet forbudt på mange offentlige steder. Og det er de færreste middags selskaber, som stadig tillader rygning indendørs ved bordene, hvorfor rygerne er nødt til at gå afsides for at dyrke deres usunde laster. Men flere og flere steder er begyndt at tillade vaping – det vil sige, ”dampning” på en e-cigaret. Og derfor kan der være en vis idé i at anskaffe sig sådan én.

Hvorfor skal jeg skifte til e-cigaretter?

Hvad end du nærer et ønske om at lægge rygningen på hylden for altid, eller om du bare har brug for at kunne tage en ”smøg” de steder, hvor det normalt er ildeset eller forbudt, kan en e-cigaret være ganske behændig. En e-cigaret udvikler ikke røgpartikler, som sætter sig i hår og tøj, og får dette til at stinke i timevis. I stedet udvikles en blid vanddamp, når e-cigaretten aktiveres.

Dampen opstår ved opvarmning af en såkaldt e juice tilsat aroma og nikotin. Du kan selv bestemme, hvilken duft og smag, dampen skal have, og hvor meget nikotin, den skal indeholde. På den måde får du ikke mere nikotin end du selv ønsker. Dette gør e-cigaretten særdeles velegnet til nedtrapning af din fysiske nikotin afhængighed, samtidig med at du kan bevare vanen med at ryge sammen med de andre til hverdag og til fest.

Med en e-cigaret kan du således adressere både den psykiske og den fysiske afhængighed af cigaretter og rygning. Du sparer samtidig et ganske betragteligt beløb, når du skifter de dyre smøger ud med en praktisk e-cigaret.

Når du køber din e-cigaret hos esug.dk, får du adgang til et stort og velassorteret udvalg af e juice og andet tilbehør. Se det på esug.dk

Flere nyheder