Hvad knusning af træ i jylland kan gøre

18 januar 2021
admin

Skovens frirum

Jeg tror vi alle har været der; på vej i bilen afsted med fuld oppakning. Turen gik til en nærliggende skov, og så skulle man ellers på skovtur. Frem med kurven og den rødternede dug, og så sad man ellers der i skovens idyl med alle dem, man holdte allermest af.

Det var sjovt i skoven. Træerne var høje og havde mange grene, som man kunne klatre i. Måske havde man en hule, man altid byggede videre på, når man var i skoven? Mor og far sad og kiggede på og bad til gud om, at de ikke skulle sidde med dig på skadestuen i 3 stive timer efterfølgende, fordi du var faldet ned og brækket armen.

Ja, der er mange gode minder i en skov. Som tiden gik og man blev større, var der lige en periode, hvor man måske ikke befandt sig derude særlig meget. Måske kun lige når skolens årlige motionsdag nærmede sig. 

Men som tiden gik, begyndte du helt sikkert at vende tilbage. Løberuten gik måske i skoven, det samme med cykelløbet måske. Hver gang du skulle gå tur med hunden, var skoven også et passende sted? Skoven er for alle et dejligt frirum med højt til “loftet” så at sige. Derfor skal vi også huske at passe på den.

Hvem passer på naturen, når vi går på arbejde?

Ja, det gør heldigvis dem, som har til arbejde at passe på naturen. Godt rollerne er fordelt, så det hele hænger sammen. Skoven skal nemlig passes og plejes, og det er vigtigt, at rådne træer bliver fældet, og træer der ligger og spærrer vejen også bliver fjernet.

Her kan det også være relevant at udføre en knusning af træ i Jylland, hvis det er det skovområdet befinder sig. Det vil fjerne det værste skrat, og så kan man udføre de andre mindre krævende opgaver, når først opgaven er overstået.

Flere nyheder