Forkæl medarbejderne med en lækker gavekurv i julegave

29 oktober 2018
Astrid Pedersen
Forkæl medarbejderne med en lækker gavekurv i julegave

Hvis du er i tvivl om, hvilken gave du skal købe til din kollega på hans eller hendes fødselsdag, eller hvad dine medarbejdere skal have i julegave i år – så bør du overveje en lækker gavekurv med et indhold bestående af velsmagende drikkevarer, delikatesser og andre lækkerbiskener.

Skal jeg selv samle min gavekurv?

Det kan selvfølgelig godt være lidt op ad bakke at skulle i tolv forskellige forretninger for at finde indholdet til gavekurven. Dette skulle jo gerne være lidt varieret – en god gavekurv kan præsentere såvel chokolade, lakrids og andre søde sager som vin, kaffe, øl eller spiritus af høj kvalitet. Og ofte vil man gerne pakke en lækker sæbe eller en flaske oliven olie med i kurven, for variationens skyld. Det kan godt blive en lang shopping tur, hvis du selv skal købe alle herlighederne ind. Derfor kan du med fordel købe din gavekurv færdigpakket.

Du behøver faktisk ikke engang at bevæge dig uden for en dør, for at få adgang til et lækkert og velassorteret udvalg af flotte gavekurve – du skal bare kigge forbi HN Gavekurve, som er leveringsdygtig i gavekurve af bedste kvalitet, indeholdende alt fra chokolade, bolsjer, kager og lakrids til rødvin og hvidvin, whisky, belgisk øl og gin.

Hvorfor skal jeg købe gavekurve fra HN Gavekurve?

HN Gavekurve har siden 1991 beskæftiget sig professionelt med sammensætning og pakning af de lækreste gavekurve . Gavekurve fra HN Gavekurve indeholder udelukkende kvalitetsprodukter fra danske og internationale producenter, for eksempel Weibel, Summerbird, Johan Bülow, Simon Call, PR Chokolade og Lakridseriet. Uanset om du er privat kunde, og for eksempel leder efter den helt perfekte værtinde- eller tak for sidst kurv, eller om du er ansvarlig for at bestille julegaver til samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere i en privat virksomhed eller offentlig institution, kan du finde en gavekurv, som passer til dine behov, i den online shop på hngavekurve.dk.

Hvad koster en lækker gavekurv fra HN Gavekurve?

Hos HN Gavekurve finder du gavekurve i varierende størrelser, og i flere forskellige prislejer. De mindste gavekurve fås for under 300,- kr., og kan for eksempel indeholde et par lækre, belgiske øl, et udvalg af slik, eller en flaske vin i selskab med lakrids eller chokolade. De allerstørste gavekurve koster cirka 1.000,- kr., og kan for eksempel indeholde slik, vin, øl, spiritus, eller eventuelt en kombination af alle disse. Du kan se alle de lækre gavekurve, og bestille firmaets julegaver, på www.hngavekurve.dk

Flere nyheder