Fine resultater med tandretning med Invisalign

30 april 2021
Astrid Pedersen

Måske har du set de tynde, lette og gennemsigtige Invisalign skinner og undret dig over, hvordan man kan få noget ud af en Invisalign behandling. Men det kan faktisk godt lade sig gøre – også for dig – at få flotte tænder med Invisalign.

Hvem kan få rettet tænder med Invisalign?

Alle mennesker, uanset alder, vil kunne få en flot og regelmæssig tandstilling ved hjælp af Invisalign. Om en Invisalign behandling bliver en succes afhænger udelukkende af problemernes sværhedsgrad samt tændernes og tandkødets tilstand og beskaffenhed.

Er dit tandsæt grundlæggende sundt og intakt vil du kunne gennemføre et tandregulering med Invisalign selv om du er ude over din første ungdom – og forvente et flot resultat. Retning af tænder er nemlig ikke udelukkende for børn og unge.

Det kan have sin rigtighed at tandretning som regel finder sted mens man er i den skolesøgende alder og derfor stadig vokser, da man vil kunne opnå langsigtede og holdbare resultater hvis man sørger for at få tandsættet på plads i denne periode. Men det betyder ikke at du er udelukket fra en tandregulerende behandling i en moden alder.

Du vil snildt kunne få hjælp til korrigering af såvel skæve fortænder som en dårlig bid funktioner, for eksempel et underbid, et overbid, eller et krydsbid. Og du vil oven i købet kunne få rigtig stor glæde af din Invisalign tandretning på såvel det funktionelle som på det kosmetiske plan.

Hvem kan hjælpe med Invisalign tandregulering?

Hvis du gerne vil prøve kræfter med de stærke Invisalign skinner er det en god idé at opsøge en tandlæge som har særligt speciale inden for netop dette område.

I Valby finder du You Smile I Smile – en tandlægeklinik som igennem mange år har hjulpet talrige københavnere til et smukkere smil og færre problemer med deres bid funktion gennem effektive Invisalign behandlinger. Læs mere på https://yousmileismile.dk/invisalign.

Flere nyheder