Find de bedste PowerPoint kurser i København

12 oktober 2019
Astrid Pedersen
Find de bedste PowerPoint kurser i København

Microsoft PowerPoint er den præsentations applikation, som er allermest anvendt i det danske erhvervsliv. Dette skyldes dels, at Microsoft PowerPoint er en del af Microsoft Office pakken, som de fleste danske virksomheder benytter, dels, at Microsoft PowerPoint er et fremragende værktøj, når det handler om at underbygge sin fremlæggelse med visuelle og grafiske pointer.

Hvad er de største fordele ved Microsoft PowerPoint?

Hvis du vælger at anvende Microsoft PowerPoint til din præsentation af eksempelvis afdelingens budget eller regnskab, eller som et hjælpemiddel i forbindelse med et projekt pitch, vil du kunne tilføje flere dimensioner til din fremlæggelse end hvis du valgte blot at gennemføre den mundtligt.

Med Microsoft PowerPoint kan du illustrere dine pointer, så at de trænger klart igennem til modtageren. Og du har yderligere fordelen af, at din præsentation ligger digitalt. Dette betyder, at du kan vælge at fremsende præsentationen til dine deltagere på forhånd, således at de får mulighed for at forberede spørgsmål eller input til denne. Da de fleste virksomheder som nævnt anvende mo pakken, er du sikker på, at alle kan åbne og læse din præsentation.

Den digitale præsentation egner sig også til fremlæggelser, hvor en del af publikum deltager via telekonference. Så kan du nemlig dele præsentationen, så de kan følge med på egen skærm. Og alle deltagere kan få mulighed for at tage præsentationen samt eventuelle noter med sig, hvis de skulle have behov for at vise den frem for deres egne kolleger eller interessenter.

Hvordan bliver jeg bedre til Microsoft PowerPoint?

Om en præsentation er vellykket, afhænger meget af om afsenderen dels har styr på teknikken i Microsoft PowerPoint, dels er i besiddelse af den rette fremlæggelses teknik. Du kan lære om begge dele hos 4D – en af Danmarks største og mest velrenommerede udbydere af it relaterede kurser til det danske erhvervsliv. Læs mere på 4d.dk

Flere nyheder