Få ny emalje i dit badekar

13 september 2021
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et badekar i eget badeværelse? Så er du heldig.

Ikke alene kan et badekar danne rammen om en hyggelig hjemmespa, som kan spare dig for mange udgifter til wellness klinikker hvis du er til den slags. Du vil også hurtigt opdage at dit badekar er et stort aktiv i forbindelse med salg af dit hus eller af din lejlighed.

Mange bolig købere går nemlig målrettet efter boliger med badekar. Dette skyldes ikke mindst det før nævnte spa potentiale. Samtidig er der mange børnefamilier som sætter stor pris på de muligheder der findes i det at have sit eget badekar.

Med et badekar kan mor eller far tage bad med de små hver aften, og gøre det daglige bad til en hyggestund frem for en sur pligt. Børn elsker at bade hvis de samtidig kan få lov at lege med badedyr og bobler i et stort og rummeligt badekar, og ikke i en lille balje i en snæver bruseniche.

Badekarret kan vise sig uhyre nyttigt når der skal sættes store tøj mængder i blød – noget som de fleste børnefamilier får brug for i ny og næ. Og med et badekar kan mor eller far slappe af i det varme vand efter en lang dag uden at skulle forlade de sovende børn.

Mit badekar er grimt og tilkalket – hvad gør jeg?

Måske synes du ikke ligefrem at dit badekar er noget at pakke ind og lægge under juletræet. Er badekarret så slidt at kalken sidder fast i emaljen vil det sandsynligvis ikke fremstå indbydende og lækkert. Men det er der råd for.

En dygtig badekarsmaler kan på få timer fremtrylle en ny, skinnende emalje til dit badekar, og dermed få det til at stå som ganske nyt. Du kan læse mere om ny emalje badekar på emaljespecialisten.dk.

Flere Nyheder