Få hjælp til de smertefulde ting i livet hos en psykolog

06 oktober 2022
admin

editorial

Er du havnet i et sort hul af fortvivlelse som følge af et dødsfald, en hård skilsmisse eller måske en fyring? Så bør du søge professionel hjælp til at komme ovenpå igen. Og denne kan du få hos en autoriseret psykolog.

Hvad er en autoriseret psykolog?

En autoriseret psykolog er en psykolog med en uddannelse fra eksempelvis Københavns Universitet, som efter endt kandidateksamen har opnået autorisation til at praktisere psykolog behandling i privat regi.

Når man er autoriseret psykolog, er man forpligtet til at gennemgå supervision med jævne mellemrum hvis man ønsker at bevare sin autorisation. Du bør altid opsøge en autoriseret psykolog hvis du ønsker at være helt sikker på en 100% professionel behandling.

Hos en autoriseret psykolog er du nemlig sikret godkendt behandling med afsæt i evidens baserede metoder. Og du kan være sikker på at din psykolog er top erfaren, med masser af ekspertise.

psykolog

Hvordan arbejder en psykolog?

De fleste psykologer anno 2022 benytter sig af kognitiv eller metakognitiv terapi i forbindelse med psykolog behandlings forløb. Disse metoder har samtalen som grundkomponent.

Det betyder at du i løbet af en psykolog session får mulighed for gennem dialog med din behandler at vende de problemstillinger som falder dig svære. Det er ikke alle problemer man har lyst til at diskutere med familie og venner. Og her kan en psykolog være til stor hjælp.

Hos en psykolog vil du opleve at dine problemer bliver taget alvorligt. Du vil få støtte og sparring i forbindelse med livskriser. Er du for eksempel i gang med at bearbejde en stor sorg, eller døjer du med en langvarig depression som følge af en livsændrende begivenhed, vil du hos en psykolog kunne få den hjælp der skal til for at komme helskindet ud på den anden side.

Du kan finde en autoriseret psykolog i Odense på psykologpraksis-odense.dk.

Flere Nyheder