Få en seo tekstforfatter til at skrive gode kategoritekster til din side

19 april 2021
Emilie Ann Jacobsen

Du har sikkert lagt mærke til, at der på flere og flere webshops er begyndt at dukke kategoribeskrivelser op. Det er beskrivelser af den overordnede kategori af produkter. Den går altså ikke i dybden med det enkelte produkt og beskriver det, men fortæller i stedet om hele kategorien og hvad dine kunder skal tænke over, når de gerne vil købe et produkt i den kategori.

Teksten er altså med til at give kunden flere informationer og gøre vedkommende mere afklaret, inden han eller hun klikker sig videre til dine produkter. Samtidig er kategoriteksterne med til at tilføje mere tekst til siden. Begge dele er noget, som søgemaskinerne godt kan lide, hvilket ofte gør, at webshops med kategoritekster ligger højere i søgningerne på nettet. Derfor er det en god ide for dig, at du får skrevet nogle til din hjemmeside.

Hyr en seo tekstforfatter til at skrive dine tekster 

Du kan faktisk ret nemt få skrevet dine kategoritekster. Du hyrer bare en seo tekstforfatter til det. Det kan du for eksempel gøre gennem bureaet Wordpens.com, der har hele 200 tekstforfattere tilknyttet. Der vil derfor altid være en, der har tid til at skrive dine tekster. 

Når du hyrer Wordpens.com til at stå for at skrive dine tekster, tager du altid et møde med dem først, så I sammen kan finde ud af, hvad du forventer af teksterne. Det kan være, at du gerne vil have, at de bliver skrevet på en bestemt måde, eller at der er nogle ord, som det er vigtigt, bliver nævnt i teksterne. 

Når I har holdt mødet, lægger Wordpens.com opgaverne op til freelancerne med de dessiner, som du er kommet med. Når teksterne er skrevet, får du dem til godkendelse, så der ikke ligger nogle tekster på din webshop, som du ikke har godkendt. Du er altså med til de vigtige skridt i forhold til produktionen af teksterne. 

Flere nyheder